KULTURA
14.11.2019 u 11:27

Knjiga naše sugrađanke Renate Zlatković u finalu za nagradu FUL KULTURNO

Roman za mlade Put u ljubičasto autorice Renate Zlatković, naše sugrađanke i dugogodišnje knjižničarke s Odjela za djecu i mladem ušao je u najuži krug izvora za nagradu FUL KULTURNO, koju dodjeljuje je stručni magazin Brend kultura.   


komentara  0

Na ovogodišnji natječaj prijavljen je 21 projekt, a finalisti su:

Centar za zdravo odrastanje Idem i ja s projektom Prespavanac, Društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa Slagalica s promocijom romana za mlade Put u ljubičasto autorice Renate Zlatković, KUBS Baštinica s projektom Glagoljačići, Kulturna udruga Fotopoetika s projektom Šumski pjesnici te Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade s kazališnom predstavom prema knjizi Dvije crte plavo autorice Rosie Kugli.

Članice neovisnog stručnog vijeća: Sanja Rocco, Sandra Pocrnić Mlakar, Romana Lekić, Alis Pečarić Marić, Dorotea Milas, Vlatka Kamenić Jagodić i Lea Brezar odabrale su finaliste, a  nagrada FUL KULTURNO pobjedniku će biti uručena 16. studenog u 18 sati na Interliberu na pozornici u paviljonu 6. 

Društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa Slagalica nevladina je i neprofitna organizacija osnovana 2013. u Dubrovniku. Djeluje na području kulture i umjetnosti, obavljajući književno - nakladničku djelatnost u okviru književnog stvaralaštva, literarnog amaterizma i ostalih književno - nakladničkih djelatnosti. Osim izravno izdavaštvom, Slagalica je i ostalim svojim aktivnostima usmjerena na poticanje i promicanje čitanja (naročito ono iz užitka i zabave), razvijanje kreativnosti, čitalačkih navika i vještina, populariziranje knjige i povećavanje njene participacije u odgojno-obrazovnom radu s djecom i kulturnom životu uopće.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme
casablanca
KULTURA
0      13|02|20 u 17:26
Kultna Casablanca za Valentinovo u Visiji
Christiano_Pambianchi
KULTURA
0      13|02|20 u 14:58
Dvije fatalne ljubavi Cristiana Pambianchia
sveti_tripun_naslovna
KULTURA
0      09|02|20 u 15:55
FOTO/VIDEO: Mnogi Dubrovčani u Kotoru u procesiji Sv. Tripuna
libro_sv_vlaha
KULTURA
0      07|02|20 u 20:27
"Libro svetog Vlaha" sutra u Lazaretima
lindjo_naslovna
KULTURA
0      07|02|20 u 20:01
FOTO: NAKON DUGIH 40 GODINA Linđo predstavio nosač zvuka "Poslušajte ljudi glas ovoga"

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube