VIJESTI
14.11.2019 u 13:10

POTRAGA USPJELA Ante pronašao svoju sestru Ivanu, čeka se njihov susret?

- Jesam, pronašao sam je, a sada treba stupiti u kontakt s njom i usvojiteljima - kazao je za "Slobodnu" Hanas Kovačević, administrator fb grupe POKIDANE VEZE - TRAŽITE ŠKOLSKE PRIJATELJE ILI DRUGE OSOBE, gdje je uspio spojiti preko 2500 ljudi. On je inače bivši policijski inspektor iz Zenice, a sada je pomogao i 19 - godišnjem Anti Dragojeviću koji je preko facebook-a tražio svoju sestru prije dva dana, upravo na njezin 18. rođendan, a njegov status podijelile su tisuće ljudi.


komentara  0

Inače, Ante i njegova sestra Ivana Dragojević rođeni su u Dubrovniku, a potječu iz Vela Luke. Prve su godine života proveli u Domu za djecu Maslina u Dubrovniku, a onda je Antu 2006. posvojila jedna obitelj u Primorsko-goranskoj županiji, gdje i sada živi.

Izgleda da je Ivana Dragojević, djevojku koju od jučer traži cijela Hrvatska, već pronađena, ali još se nije susrela sa svojim bratom Antom. Potvrdio nam je to Hanas Kovačević, umirovljeni policijski inspektor iz Zenice, čovjek koji se zadnje desetljeće pasionirano bavi ovakvim vrstama potrage. Navodno je spojio tisuće ljudi s područja bivše Jugoslavije, čije su obiteljske i prijateljske veze godinama bile prekinute, piše Slobodna Dalmacija.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube