VIJESTI
15.11.2019 u 10:38

ZIMSKE KUĆICE: najveći interes bio je za Stradun

Čak 26 zainteresiranih ponuditelja (od 41 otvorene kuverte) koji su se javili na natječaj za iznajmljivanje zimskih kućica na 4 lokacije, željelo je jednu od 12 planiranih kućica na Stradunu.  Što i nije pretjerano čudno i dokazuje kako najam od 20 tisuća kuna nije bio iznos koji bi stvarao prepreku. U svakom slučaju, na natječaj je pristigla 41 ponuda za 29 kućica. Od tih ponuda 26 zakupaca je htjelo na Stradun. Nakon razgovora i pregovora, odlučeno je tko su zakupci s kojima bi se trebali potpisati ugovori 21. studenog, te će dotad ostati nepoznati javnosti. Prema riječima Katarine Milat Kralj iz "Dubrovačke baštine", kako je ponuda bila veća od potražnje, ove će se godine na kućicama moći konzumirati šarolika ponuda, a ne samo kobasice.


komentara  0

Na Stradunu će biti 12 kućica s ugostiteljskom ponudom, na Gundulićevoj sedam iste namjene, na Pilama 8 kućica od kojih će 6 biti s ugostiteljskim sadržajem, a 2 trgovačke, te u Uvali jedna kućica.

U Dubrovnik kućice stižu 22. studenog, kada će početi njihova montaža na lokacijama, dok će zakupcima ključevi biti predani 28. studenog kako bi se do 30. studenog kada počinje Zimski festival svi uspjeli opremiti.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube