LIFESTYLE
17.11.2019 u 09:56

Moje putovanje Kraljevim Grudobranom i Hogwartsom

Uvijek želim više i bolje, moglo bi se reći da sam nepopravljiva perfekcionistica. Upravo zato iznimno mi je bitna poticajna radna okolina te da mi posao pruža mogućnost za usavršavanjem - kaže Marija Brkić koju često možete vidjeti na raznim predavanjima i radionicama.

 


komentara  0

A kada ne "brusi" svoje vještine i znanja vezane za karijeru, ona ne miruje.

Putovanja, sport, fantasy, glazba... samo su neki od hobija svestrane, i kako sama kaže, temperamentne mlade djevojke. Kada pobrojite sve aktivnosti kojima ispunjava svoje slobodno vrijeme, nameće se samo jedno pitanje: "Stigneš li uopće spavati?".

- Itekako stignem! Zapravo, spavam i više nego što biste očekivali. Naime, sve je u dobroj organizaciji i rasporedu vremena  - objašnjava Marija kojoj je ipak na prvom mjestu obitelj.

- Obožavam provoditi vrijeme s najmilijima u kućnoj atmosferi, a najviše me vesele trenuci sa sestrom i sestričnom. To su uglavnom odlasci u kazalište, kino ili na stand up - priča nam Marija koja voli biti u pokretu, pa ne čudi što je prilično svestrana i na sportskom planu. Osim što obožava tenis, s kolegicama s posla redovito ide na badminton, a nije joj stran ni biciklizam.

- Tenis volim na više razina. Kao prvo zbog sporta samog po sebi, a kao drugo zbog teniskog genijalca Rafaela Nadala koji mi je veliki uzor i inspiracija, a na sličan način na mene djeluje i plivač Michael Phelps -priča Marija koja je nekada bila prava vladarica ringova.

- Kao mlađa bavila sam se kick boxingom, osvajala sam medalje na državnoj, ali i europskoj razini. Ispred mene je bila blistava karijera, ali život je imao drugačije planove tako da boksačke rukavice danas gledam samo okačene na zidu - kroz smijeh priča Marija koja ima još jednu veliku strast, a to su putovanja.

- Ono što me najviše pokreće su putovanja. Prošla sam Australiju, Sjevernu Ameriku, Europu... i upravo je to bio okidač za moj novi projekt. - naglašava Marija koja je svoje dvije najveće ljubavi spojila u jednu. Kombinacijom digital marketinga i putovanja nastao je njezin blog.

- Riječ je o travel blogu naziva "Marija Pizdarija" u sklopu kojeg s čitateljima na specifičan način nastojim podijeliti dojmove i iskustava s atraktivnih lokacija diljem svijeta. Iako sam relativno "friška", odaziv je prilično dobar te se veselim novim putopisima - dodaje. Osim što voli pisati, Marija obožava čitati i to uglavnom fantasy.

- Jedna sam od onih koji tvrde da film nikada ne može nadmašiti knjigu. Točnije, tvrdim da mašta jednog redatelja ne može nadmašiti moju maštu. Tako sam zahvaljujući istoj u vlastitom aranžmanu putovala u Hogwarts te King's Landing i bilo mi je nevjerojatno - veselo će Marija koja osim fantasy spektakala voli pročitati i dobar strip. Neprežaljena prilika joj je to što nije otišla na koncert Michaela Jacksona u London.

- Ipak, čovjek treba biti realan i ne žaliti za propuštenim prilikama, jer svaki nam dan donosi nove - priča nam Marija koja sjajno balansira između profesionalnog života i malih životnih radosti koje se, kako kaže, na neki način isprepliću

- Disciplina i upornost koje mi je usadilo bavljenje sportom te kreativnosti i bujna mašta od velike su mi pomoći na poslu. Ako tome pridodate kontinuirani rad na sebi, sjajni rezultati su zagarantirani -  zaključuje Marija Brkić, digital marketing specijalistica u Taxi Cammeu.


sponzorirani članakFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube