LIFESTYLE
16.11.2019 u 17:04

U povodu Svjetskog dana djeteta Croatia Airlines stvorio vrijedne uspomene najmlađima

U sklopu akcije Osmijeh iznad oblaka nacionalnog avioprijevoznika djeca iz udomiteljskih obitelji i njihovi udomitelji letjeli na liniji Zagreb - Dubrovnik

 


komentara  0

Croatia Airlines na svoju se 30. obljetnicu poslovanja uključio u obilježavanje tridesete obljetnice donošenja Konvencije o pravima djece, te se u povodu Svjetskog dana djeteta pridružio globalnoj inicijativi UNICEF-a kojom se promiču dječja prava i koja djeci širom svijeta omogućuje da se čuje njihov glas.

UNICEF Hrvatska, pozvao je hrvatske tvrtke da otvore svoja vrata djeci, a nacionalni avioprijevoznik priključio se navedenoj inicijativi prigodnom akcijom Osmijeh iznad oblaka u sklopu koje je, na današnjem prijepodnevnom letu Zagreb – Dubrovnik, u svom zrakoplovu ugostio pedesetero djece iz udomiteljskih obitelji i njihove udomitelje, okupljene oko udruge Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece.

Bila je to jedinstvena prigoda za djecu i udomitelje da dožive iskustvo letenja, a istodobno i mogućnost da bolje upoznaju poslovni svijet i kažu što misle o temama koje su im važne. Nakon slijetanja u Dubrovnik za drage goste organiziran je obilazak Zračne luke Dubrovnik tijekom kojeg su predstavljeni poslovni procesi najjužnije hrvatske zračne luke, a  cjelodnevni program završava povratnim letom Dubrovnik – Zagreb. Veliku podršku Croatia Airlinesu u realizaciji ovog projekta pružili su ZL Dubrovnik, MZL Zagreb, Newrest Dubrovnik d.o.o. i Swissport International AG.

- S iskrenim veseljem pridružili smo se hvalevrijednoj inicijativi UNICEF-a jer su  iskreni dječji osmjesi i njihova radost neprocjenjivi. Nadam se da naši današnji gosti sa sobom nose drage uspomene, osobito zbog toga što su mnogi od njih prvi put putovali zrakoplovom, dok smo im u suradnji s partnerima istodobno približili sustav zračnog prometa u Hrvatskoj i proširili horizonte – rekao je Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.

- U ime djece iz udomiteljskih obitelji i udomitelja želim zahvaliti Croatia Airlinesu što je prepoznao potrebe djece koja odrastaju u udomiteljskim obiteljima omogućivši im ovo prekrasno iskustvo, koje će pamtiti cijeloga života. Inicijativa Svjetski dan djeteta podsjeća nas da je briga za djecu obaveza za cjelokupnu zajednicu i jako nam je drago što je Croatia Airlines kroz ovu akciju pokazao osjetljivost prema jednoj od najosjetljivijih skupina našeg društva - izjavila je Dubravka Čordašev, predsjednica Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube