VIJESTI
18.11.2019 u 19:39

MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI Sutra velika javna tribina BIRAM ŽIVOT!

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Udruga Sigurnost u prometu organizira veliku javnu tribinu pod nazivom BIRAM ŽIVOT. Tribina će se održati na Svjetski dan borbe protiv zlostavljanja djece 19.studenog, s početkom u 10 sati, veliki amfiteatar Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika (kampus).


komentara  0

Organizator je uputio poziv svim građanima:

VELIKA JAVNA TRIBINA "BIRAM ŽIVOT"

POZIV GRAĐANIMA, RODITELJIMA, UČITELJIMA I DJECI....

Dragi sugrađani, povodom međunarodnog mjeseca borbe protiv ovisnosti, Udruga Sigurnost u prometu organizira veliku javnu tribinu pod nazivom BIRAM ŽIVOT!

Ista se provodi u sklopu projekta "Nisi sam, ima nas još" koji se provodi na području Dubrovačko - neretvanske županije protiv međuvršnjačkog nasilja i nasilja među djecom.

Stoga, navedena tribina će se održati na sami Svjetski dan borbe protiv zlostavljanja djece 19.11. s početkom u 10 sati, veliki amfiteatar Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika (kampus).

Na tribini će kao sudionici govoriti predstavnici Zavoda za javno zdravstvo DNŽ, prof. dr.sc Marin Ćorluka sa Sveučilišta u Mostaru, koji će izlagati na temu utjecaja sporta na prevenciju ovisnosti, gđa. Marija Njavro o utjecaju medija na prevenciju ovisnosti te kao posebni gost ravnateljica i utemeljiteljica Zajednice Susret iz Zagreba, gđa. Bernardica Juretić.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube