VIJESTI
19.11.2019 u 08:46

ATRAKTIVNA NEKRETNINA Zašto Vila Regenhart u Svetom Jakovu nije zakupljena?

Ministarstvo državne imovine objavilo je Javni poziv u kojemu se u zakup ponovno daje Vila Regenhart u Svetom Jakovu. U srpnju ove godine navodno je za ovu atraktivnu nekretninu najvušu ponudu dala tvrtka Mieta der villa Regenhart j.d.o.o. s iznosom od jednog milijuna kuna godišnjeg zakupa. Što se u međuvremenu dogodilo i zašto je Ministarstvo ponovilo natječaj, nije poznato.

 


komentara  0

Ova nekretnina je zaštićeno kulturno dobro, upisano u Registar kulturnih dobara Republike Hrvatske s oznakom dobra Z-6980 (Profana graditeljska baština).

Vila Regenhart ili bivše odmaralište Jugobanke naazi se u Ulici Vlaha Bukovca 33, površine 1.943 m2. Daje se po početnoj cijeni godišnjeg zakupa od 38.860 kn. Namjena je ugostiteljsko turistička, a posjeduje energetski certifikat G kategorije. Ova ekskluzivna vila izgrađena je 1935. godine, a smještena je u Svetom Jakovu. 

Ugovor o zakupu sklapa se na rok od 30 godina, a smatra se sklopljenim i proizvodi pravne učinke danom njegove solemnizacije (potvrde) od strane javnog bilježnika.

Rok za podnošenje ponuda je 17. prosinca 2019. godine do 10 sati.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube