CRNA KRONIKA
21.11.2019 u 13:59

Ocu i sinu osumnjičenima za pljačku na aerodromu produžen pritvor

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku danas je za još dva mjeseca produljio istražni zatvor ocu Antunu (45) i sinu Antoniju (23) Katušiću, osumnjičenima za počinjenje kaznenog djela razbojništva u Zračnoj luci Dubrovnik. Istražni zatvor produljen im je do 21. siječnja 2020. zbog opasnosti uništavanja dokaza i utjecanja na svjedoke.

 


komentara  0

Podsjetimo, 21. listopada oko 7.40 sati došlo je do oružane pljačke u Zračnoj luci Dubrovnik. Dvojica nepoznatih, maskiranih  muškaraca s kacigama na glavama i rukavicama na rukama presrela su zaštitare ispred Upravne zgrade, uperili u njih pištolj te im otrgnuli torbu u kojoj su prenosili novac s trodnevnim prometom iz Duty free shopa. U njoj se navodno nalazilo 90 tisuća eura gotovine i 180 tisuća eura vrijednosti potvrda kartičnog plaćanja.

Četiri dana iza pljačke, policija je privela oca i sina na ispitivanje.

Policija je 26. listopada u Čilipima pronašla motor kojim je počinjena oružana pljačka u dubrovačkoj Zračnoj luci. Moped, koji je nekoliko dana prije pljačke otuđen iz Lapada, a vlasništvo je restorana Mezzzanave, pljačkaši su, čini se odbacili u žurbi. Načelnik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević potvrdio nam je ovu informaciju, dodavši da policija traga za još jednom osobom za koju se sumnja da je bila sudionik pljačke, kao i za jednim predmetom, kojim bi istraga bila zaokružena. Pretpostavljamo da je riječ o ukradenom novcu koji još nije pronađen.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube