LIFESTYLE
22.11.2019 u 08:07

Danas ne propustite predavanje o 3D printanju i trash spektakl sniman u Dubrovniku

Nakon “japanskog dana” u Lazaretima i uživanju u anime filmu “Porco Rosso” i sushi zalogajima, danas se program festivala Tišina Molim nastavlja novim zanimljivim događanjima. Treći dan donosi predavanje i radionicu o 3D printanju, filmski kviz te projekciju akcijskog filma Ransom in Blood.

 


komentara  0

U 11:00 u Lazaretima je besplatno predavanje o 3D printanju koje će održati profesorica Kristina Škaler. Iznenadit ćete se kad saznate koliko vam tehnologija 3D printanja može pomoći u poslu i svakodnevnom životu.
Nakon predavanja, od 13:00 je radionica za djecu Magija 3D printanja, posebno osmišljena za uzrast od 5. do 8. razreda osnovnih škola, na kojoj će djeca naučiti kako isprintati 3D model Orlanda.

Filmski pub kviz počinje u 18 sati, broj ekipa je ograničen, a mjesta je ostalo još vrlo malo.

U 20:30 je projekcija filma Ucjena u krvi / Ransom in Blood iz 1989. godine. To je akcijski film o djeci bivših američkih vojnika u 2. svjetskom ratu, koja pretražuju Francusku rivijeru i Jadransku obalu u nadi da će naći bivšeg zapovjednika njemačkog logora i osvetiti smrt svojih roditelja. Snimljen je gotovo u cijelosti u Dubrovniku, a neke scene su toliko “uvjerljive” da film možemo svrstati i pod komediju.

Za ukusne zalogaje tijekom gledanja filma pobrinula se Mala Truba.

Ulaz na sva događanje je besplatan.
Više informacija o manifestaciji i rasporedu ovogodišnjeg izdanja “Tišine Molim!” možete pronaći na službenoj stranici festivala tisinamolim.com i na Facebook stranici Tišina Molim.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube