POLITIKA
25.11.2019 u 09:27

PRISTIGLO PREKO 100 STRANICA PRIMJEDBI GRAĐANA: Veseli činjenica da grad ima aktivne građane

Prema informacijama izvora bliskih gradskoj upravi saznajemo kako je na javno savjetovanje o izmjenama odluke o zakupu javnih površina pristiglo preko 100 stranica s prijedlozima građana. Vjerujemo kako nisu baš svi prijedlozi od „njorgetala“ kako su ih kolokvijalno nazivale i tretirale dosadašnje gradske uprave, te da je ovo prigoda za radikalan zaokret u ophođenju s građanima i uvažavanju izrečenih stavova, jer ne možete, a ne vjerovati da u tolikoj količini prijedloga nema barem nekolicina onih koji vrijede gradonačelnikovog vremena za sastanke i razgovore, upravo onako kako se to vrijeme pronađe za razgovore sa strukovnim organizacijama - stoji u priopćenju Liste "Srđ je Grad".


komentara  0

Želimo vjerovati da će se ovakva pozitivna energija i želja za sudjelovanjem prenijeti i na ostale životno važne teme za nas građane. Srđevci će u njima svakako sudjelovati.

Ovo je izvrstan pokazatelj kako su zainteresirani i motivirani građani prevrijedan izvor ideja i prijedloga, uvažavanjem kojih, se zasigurno stvaraju temelji boljeg odlučivanja koje sagledava šire interese cijele zajednice. Veseli činjenica kako Grad ima AKTIVNE GRAĐANE, što je bila osnovna premisa od početka angažmana srđevaca u političkom životu grada Dubrovnika.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube