VIJESTI
02.12.2019 u 16:23

Otvorena međunarodna konferencija Adriatic Wood Days, župan Dobroslavić: imamo kvalitetno drvo, dužni smo ga čuvati i pravilno koristiti

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić pozdravio je u ponedjeljak, kao izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, sudionike konferencije Adriatic Wood Days 2019. koja se održava u Župi dubrovačkoj.


komentara  0

Riječ je o međunarodnoj konferenciji iz područja šumarstva, prerade drva, energije iz drva, gradnje drvom, proizvodnje namještaja i pripadajućih kreativnih industrija, a u dva dana organizirat će se rasprave, paneli, radionice, razmjene projektnih ideja i dodatni sadržaji koji uključuju teme biomase i obnovljivih izvora energije, certificiranja, dizajna itd.

Župan Dobroslavić rekao je u svom pozdravnom govoru kako ga veseli da se ova konferencija ponovno održava u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

”Blagoslovljeni smo kvalitetnim drvom i dužni smo ga čuvati i pravilno koristiti. Želim pohvaliti Hrvatski drvni klaster na organizaciji. Turizam i drvna industrija se neizostavno vežu i važno je da se hrvatsko gospodarstvo naslanja međusobno”,rekao je župan Dobroslavić.

Sudionike je pozdravio i župan vukovarsko-srijemski Božo Galić.

”Naš razvoj je na drvetu, trudit ćemo se da se sirovina koristi ekološki i ekonomski. Moramo se brinuti za naš slavonski hrast za dobrobit svih nas”, rekao je Galić.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube