SPORT
04.12.2019 u 15:42

Dubrovački teniski seniori - brončani na hrvatskom prvenstvu

Proteklog vikenda odigrano je momčadsko Seniorsko prvenstvo Hrvatske u tenisu, za igrače starije od 35 godina, na koje se plasirala i seniorska ekipa Tenis kluba Dubrovnik. Natjecanje  je održano na zatvorenim terenima TK Dinamo u Maksimiru u Zagrebu i i sudjelovali su svi predstavnici i pobjednici regija u zemlji koji su imali uvjete i kvalifikaciju za sudjelovanje  u natjecanju.

 

 


komentara  0

Konkurencija je bila žestoka i sastavljena od većinom najboljih seniora u Hrvatskoj. Klubovi su se pojačavali i bivšim Davis Cup igračima poput Flega, još uvijek aktivnim igračima kao što su Ungar i Ritz, te bivšim međunarodnim majstorima kao što je Filjov.

Naš klub se oslonio na svoje  igrače  pa je natjecanje odigrano u sastavu: Stijepo Mandušić, Mario Jarak,Toni Đurasović, Maro Franušić, Igor Deranja i Rao Novaković, redom prema kategorijama.TK Dubrovnik je nastupio pod vodstvom predsjednika kluba, Zorana Grbića.

Nakon odlično odigranog natjecanja TK Dubrovnik je u utakmici za treće mjesto pobijedio momčad TK Slatine i osvojio brončano odličje.     


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube