VIJESTI
08.12.2019 u 13:09

VOLONTERI U AKCIJI: očišćeno lice vrtova Vile Čingrije

Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost „KORAK" organizirala je u suradnji s Turističkom i ugostiteljskom školom Dubrovnik, udrugom Erasmus Student Network Dubrovnik i udrugom Centar za karijere mladih Dubrovnik volontersku akciju čišćenja vrtova vile Čingriji.


komentara  0

Vila Čingrija uskoro će postati dio regionalnog centra kompetencija i središnje mjesto za obuku i profesionalizaciju mladih ugostitelja.

Volonterska akcija krenula je podjelom zadataka između 20-ak volontera i 15 nastavnika TUŠDU-a. Volonteri su se raspodijelili po vrtovima vile skupljajući smeće, otpad i suho granje, a dio organizatora pripremao je hranu i piće za vrijedne sudionike. 

"Izuzetno smo ponosni na odaziv na ovu volontersku akciju te nam je drago da mladi još uvijek žele na ovaj način doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici. Volontiranje nije samo odraditi neki posao, nego i upoznati druge, naučiti nešto o sebi, ali i prepoznati potrebe svoje okoline" ističu organizatori. Po završetku akcije, organizatori su pripremili roštilj za sve sudionike te se razgovaralo i o budućim sličnim akcijama. A svemu tome i vremenske prilike su pošle na ruku.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube