VIJESTI
08.12.2019 u 21:16

Sat kodiranja u dubrovačkim osnovnim školama - prijave su još otvorene

Informatički klub Futura i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku i ove godine sudjeluju u najvećem edukativnom događaju, Satu kodiranja (Hour of code) koji se održava kao dio Computer Science Education Weeka. Sat Kodiranja je globalni pokret u kojem sudjeluju deseci milijuna učenika u preko 180 zemalja. Ove godine odrava se od 9. do 15. prosinca, a trenutno ima preko 114.000 prijavljenih događaja u cijelom svijetu, te preko 100 prijavljenih događaja u Hrvatskoj.


komentara  0

U sklopu rada Futurinog Code Cluba i ove godine se organiziraju Hour of Code radionice u informatičkim učionicama u osnovnim školama na području Grada Dubrovnika i šire okolice. Svi učenici koji budu sudjelovali na radionicama će dobiti prigodne poklone i uvjerenja o uspješno odrađenoj radionici programiranja. Prošle godine je bilo održano 8 gostujućih Hour of Code radionica, na kojima je sudjelovalo preko 150 učenika iz osnovnih škola Mokošica, Ivana Gundulića i Cavtat.

- Ako se neka škola želi priključiti projektu i želite da kod vas održimo jednu ili više radionica možete nam se javiti na e-mail adresu od Future ili ZTK DNŽ i GD: futura.dubrovnik@gmail.com ili ztkdubrovnik@gmail.com zbog dogovora za termin, poručuju iz Informatičkog kluba Futura i Zajednice tehničke kulture.

Raspored dogovorenih radionica je dostupan ovdje. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube