SPORT
10.12.2019 u 19:15

VIDEO: Delije izazvale "kaos" na Jugovoj utakmici

Navijači Crvene zvezde pojavili su se na susretu Juga i grčkog prvaka Olypiacosa u Pireju u vaterpolskoj Ligi prvaka, te dodatno "odmogli" hrvatskoj momčadi u važnoj utakmic, pišu Sportske novosti.


komentara  0

Nogometaši Crvene zvezde gostuju u Grčkoj protiv Olympiacosa u Ligi prvaka, no pojedini gostujući navijači stigli su kod "bratskog kluba" i nekoliko dana ranije. Pa su se stoga ujedinili, te zajedno navijali protiv "omraženog" hrvatskog kluba, u ovom slučaju bio je to Jug u vaterpolskoj Ligi prvaka...

Iako je Jug tijekom cijelog susreta primio samo šest golova, na kraju je poražen ukupnim rezultatom 6-5. Radio je raspoloženi Toni Popadić čuda na svojim vratima, imao je čak 14 obrana, ali na kraju Dubrovčani nisu uspjeli niti do boda.

Pomogla je, odnosno u njihovu slučaju - odmogla, sjajna atmosfera koju su domaćini napravili na svojim tribinama, iako je to zapravo sve bilo iscenirano od strane navijača Crvene zvezde. Razvili su transparent, glasno navijali i bodrili "svoje", a na kraju su i uspjeli jer je tamošnja momčad zauzela prvo mjesto i to upravo ispred dubrovačkog Juga.

"Namjerno su doputovali dva dana ranije samo da 'napakoste' Hrvatima!", pišu grčki mediji.

 

Cijeli članak pročitajte ovdje.


dubrovniknet team/Izvor Sportske novosti, FOTO: Youtube ScreenshootFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube