POLITIKA
12.12.2019 u 17:46

Je li Viktorija Knežević kandidatkinja za dogradonačelnicu Andra Vlahušića?

Sve je u znaku izbora. Ovih i onih, a odvjetnica Viktorija Knežević je odlučila stati na kraj glasinama koje se šire Gradom te se posve jasno izjasnila o tome ide li u politiku. I to kao kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Andra Vlahušića, zajedno s Jadranom Baračem iz SDP-a. Iako se čini kako je do lokalnih izbora ostalo još poprilično vremena, čini se da oni koji spiniraju i pripremaju biračko tijelo, nikada ne spavaju. Dakle, ide li Viktorija Knežević u politiku?


komentara  0

Na svom fb profilu Knežević je napisala:

U zadnje vrijeme me svako malo netko zove od prijatelja i/ili novinara i pita je li istina da ću se ja kandidirati na sljedećim lokalnim izborima zajedno sa Androm Vlahušićem i Jadranom Baračem i to tako da Andro bude kandidat za gradonačelnika, a nas dvoje zamjenici. Učestalost upita se povećala osobito zadnjih par dana.

Moram reći da mi tako nešto NIKAD u životu nije palo na pamet, dakle ne da ne postoji praktična šansa za takvo nešto, nego ne postoji niti teoretska. Ne znam tko širi te glasine i čemu one služe, ali sasvim sigurno nemaju baš nikakve veze sa stvarnošću. To bi bilo kao da netko kaže da se ja viđam sa Thomsonom - apsolutno nemoguće ljudi!

Imam puno svojih planova i želja u životu i svaki dan radim na njima, i nekad imam osjeća da živim tri parelelna života, ali u niti jednom od mojih "života" nije kombinacija sa početka ove priče - zapisala je Knežević.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube