LIFESTYLE
15.12.2019 u 11:59

Nastupom dječjih zborova započinje adventski program u Cavtatu

Udruga Mame u Cavtatu i ove godine pobrinula se da predbožićno raspoloženje zavlada ovim gradićem. Adventski program započinje danas, nastupom dječjih zborova, a potrajat će se do Nove godine. Tijekom ovogodišnjih manifestacija prikupljat će se dobrovoljni prilozi i donacije za Zakladu Dječja onkologija Rebro. 


komentara  0

"Ovogodišnji program započinje,15.12. u 17:30, programom "Božićem kroz pjesmu", kad će u šatoru na trgu nastupiti dječji zborovi.

DJ Blaze će osigurati dobru zabavu navečer 19.12, a već sutradan zabavu za one najmlađe priprema mađioničar TIMI uz odličan voditeljski duo Anu i Emersona, to će popodne biti prava “ Božićna čarolija”.

I velike i male posjetitelje 21.12  očekuje “ Plesna čarolija “ s početkom u 17:30, te nastup DJ Speed-a u večernjim satima.

Pred Badnju večer, 23.12. odličnu zabavu osigurat će Kuzma i Shaku Zulu, dok će se na Badnjak održati svečani domjenak Općine Konavle. U večernjim satima posjetitelje šatora zabavljaju Diktatori.

Već tradicionalna, četvrta po redu Priklijada, natjecanje u pripremi, dekoraciji i prezentaciji prikala, održat će se 28.12., stoga svi željni dobre zabave s najbližima, prijateljima okupite svoje ekipe i prijavite se, a nakon priklijade u popodnevnim satima očekuju vas i Adventoke u večernjim satima, kad možete i zapjevati!

29.12. “Zaplešite s nama” uz plesni studio Lazareti a 31.12. dočekajte Novu 2020. u Cavtatu uz Matka i Branu!

Ove godine tijekom svih događanja u organizacije Udruge Mame Cavtat prikupljat će se dobrovoljni prilozi i Donacije za Zakladu Dječja onkologija Rebro čiji je žiro račun HR 7323400091110973865."

Udruga Mame Cavtat

Brošuru Zaklede Dječja onkologija Rebro možete pogledati ovdje. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube