POLITIKA
30.12.2019 u 08:07

Konavoski HSS: DOSTA JE PRIVATIZACIJE HRVATSTVA

Kampanja pred drugi krug glasovanja za novog hrvatskog predsjednika ili predsjednicu se zahuktala, konavoski HSS se oglasio i osvrnuo na opasne političke poruke koje širi jedan od kandidata.


komentara  1

 Glupostima KGK kao da nema kraja. U drugom krugu izbora poziva birače da na glasačkom listiću zaokruže broj 1. a ona je na broju 2. Ovakvih ispada bit će još, pa će se narod zabavljat. Ali KGK uz gluposti šalje i opasne političke poruke kojima dijeli hrvatski narod - stav je i mišljenje konavoskog HSS-a objavljen na društvenim mrežama. U Karlovcu poziva hrvatske državljane da glasaju za pravu Hrvatsku, jer su valjda ona i stranke koje je nominiraju prava Hrvatska, a ostali su kriva Hrvatska.

E pa dosta je privatiziranja hrvatstva!

Ovu Hrvatsku su stvorili i jednako je vole ljudi svih političkih opredjeljenja. Recite (pokojnom) generalu Petru Stipetići da je on kriva Hrvatska. Recite brigadiru Anti Kotromanoviću da je i on kriva Hrvatska. Recite tisućama hrvatskih branitelja koji nisu članovi HDZ-a ili stranke Milana Bandića da su kriva Hrvatska. Njima koji su se u ratu borili, a u miru šute i rade. Recite to HSS-ovcima koji su uvijek u povijesti davali svoje živote za Hrvatsku, a svoju domovinu neizmjerno cijene i vole.

ŽIVJELA HRVATSKA! - završavaju konavoski HSS-ovci.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube