POLITIKA
05.01.2020 u 22:19

Kolinda čestitala Milanoviću na pobjedi

Kolinda Grabar Kitarović održala je oproštajni govor i čestitala na pobjedi Zoranu Milanoviću. Kao i on zaustavila je zvižduke u svom stožeru na spomen njegova imena. Zahvalila je, kroz suze, svima koji su izašli na izbore, ali i svojoj obitelji: suprugu, djeci, mami i tati te HDZ-u i ostalim strankama koje su je podržale.


komentara  0

"Čestitam mu. Ja ni riječ neću reći protiv sljedbenika. Tu sam, pružam mu ruku da pokažem da prijenos vlasti može biti civiliziran, da ga uputim u što sam radila, da se nađemo i prije službenog prijenosa vlasti. Hrvatskoj treba stabilnost", rekla je Kolinda.

"Stavljala sam naglasak na naše vrijednosti, Domovinski rat, branitelje i njihove obitelji", rekla je.

"Ja večeras ne namjeravam vraćati niskim udarcima, ovo je država krvlju stvorena, ljubavlju nošena i neka tako i ostane", rekla je Kolinda.

"A vama dragi hrvatski narode, poruka koju moramo izvuči je da smo najjači kad smo zajedno. To smo pokazali u ratu, moramo to pokazati u miru. Ne vjerujte lažnim prorocima, onima koji gledaju svoje interese, cijenite ljude koji daju sebe za ovu državu. Nemojte se dijelite. Zahvaljujem i onima koji nisu dali glas meni, nadam se da ćemo se svi okupiti oko zajedničkih vrijednosti", rekla je Kolinda.

"Nekima možda zajedništvo jest otrcana riječ. Meni nije. Pozivam vas na zajedništvo. Milanoviću želim još jednom zaželjeti svaki uspjeh, to je u interesu naše djece. Ja ću biti tu, tu sam, ostajem u Hrvatskoj, nadam se da ćete shvatiti i da ćete mi dopustiti ako sutra odem na deset, petnaest dana odmora, nisam ga imala pet godina", rekla je Kolinda.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube