VIJESTI
14.01.2020 u 12:52

JEDINI PONUDITELJ: bivši HNS-ovac Bruno di Ceglie otvara dvije kavane u Lazaretima

Bruno di Ceglie, vlasnik obrta "Lađa" jedini je pokazao interes za petogodišnji zakup dvaju poslovnih prostora u Lazaretima namijenjenih za ugostiteljske objekte - kavane. Jutros su otvorene ponude na natječaj kojega je raspisala gradska tvrtka "Dubrovačka baština", no pred članovima povjerenstva koje je odlučivalo i nije bio pretjerano težak zadatak - za oba prostora je stigla tek po jedna ponuda i to od istog ponuditelja. Direktor Dubrovačke baštine Tonči Daničić nam je dao informaciju o izabranom zakupniku s kojim bi se uskoro trebao potpisati ugovor. Također nam je rekao da je poslovne prostore tijekom prosinca obišlo nekoliko zainteresiranih osoba, koje su, na kraju, očito odustale od nadmetanja. Di Ceglie je obrt registrirao 19. prosinca 2019. Zainteresirani zakupac poslovnih prostora u Lazaretima je bivši HNS-ovac i kandidat za zamjenika Valentinu Dujmoviću na proteklim lokalnim izborima.


komentara  0

Riječ je o dva poslovna prostora čije unutarnje površine iznose 78 i 65 metara kvadratnih, no svakome od njih je odobreno i po 40 kvadrata javnog prostora za terase. Početni iznos mjesečne najamnine iznosio je za veći objekt 26.640, dok je za manji bio 23 tisuće kuna. 

Di Ceglie je i za jedan i za drugi poslovni prostor ponudio veći iznos, no o kolikom je iznosu riječ Tonči Daničić nije želio reći.

Natječaj je raspisala gradska tvrtka Dubrovačka baština koja upravlja nekretninama u vlasništvu Grada Dubrovnika, pa tako i Lazaretima.

Prostori se daju u petogodišnji najam i uređuju se prema zamisli zakupca i o njegovom trošku, ali uz pisanu suglasnost Dubrovačke baštine i Grada Dubrovnika. 


L.C.Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube