POLITIKA
16.01.2020 u 17:48

Dr. Pavo Kostopeč zagovara potpuni raskid koalicije HDZ-a s Milanom Bandićem

Dr. Pavo Kostopeč, ugledni kirurg iz Konavala, sa zagrebačkom adresom zalaže se za potpuni raskid koalicije svoje stranke, HDZ-a s Milanom Bandićem, a to je otvoreno i nedvosmisleno rekao u intervjuu za "Jutarnji list". Smatra da se raskid koalicije u Zagrebu ne bi negativno odrazio na podršku saborskih zastupnika kluba MB 365 dobrim projektima HDZ-a i Vlade, jer većina njih nije došla s bandićeve liste nego se priključila kasnije. Na odgovor hoće li se kandidirati za šefa zagrebačkog HDZ-a Kostopeč nije dao konkretan odgovor.

 

 


komentara  0

- Zagrebački HDZ ne treba kozmetički odmak od Milana Bandića, nego potpuni prekid sa svom njegovom političkom praksom i načinom vladanja. Apsolutno podržavam redefiniciju ionako čudne i loše funkcionirajuće koalicije u kojoj je HDZ Zagrepčankama i Zagrepčanima u potpunosti neprepoznatljiv, bez jasne političke platforme i sadržaja. Ne možemo stalno živjeti u atmosferi podrške novih gradonačelnikovih netransparentnih procesa, nedovoljno ili u potpunosti neiskomuniciranih s građanima i neiskordiniranih s nama kao ravnopravnim političkim partnerima.

Najbolji je primjer aktualno donošenje novog prostornog plana. Ili najnovija ekshibicija s drastičnim povećanjem cijene odvoza i zbrinjavanja otpada. I afera u Dječjoj bolnici Srebrnjak. Zagrepčani nam to neće oprostiti. Takva politička praksa mora se mijenjati bez odgode, čak i po cijenu raskida koalicije i novih izbora - rekao je u intervjuu dr. Pavo Kostopeč. 

Cijeli tekst pročitajte OVDJE. 

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube