VIJESTI
20.01.2020 u 10:03

U SRIJEDU ZBOR GRAĐANA - Ne dajte da drugi govore u vaše ime!

- Građani, dio vas je već sudjelovao u raznim radionicama i grupama vezanim uz donošenje Plana upravljanja starom gradskom jezgrom. Tražila su se mišljenja gradonačelnika, gradskih upravnih odjela, gradskih kotara, cehovskih udruga prevoznika i ugostitelja te građana. Nismo zadovoljni kako proces napreduje, jer imamo dojam ponavljanja te pokušaja utjecaja raznih interesnih skupina na Plan upravljanja, dok se želje Građana ne uzimaju u obzir, pišu iz Gradskog kotara Grad i pozivaju stanovnike unutar zidina da dođu u srijedu 22. siječnja u 18 sati, u dvoranu Ivana Pavla II. (bivše kino Jadran) na Zbor građana i reču svoje mišljenje i prijedloge.


komentara  0

- Jedini način da Plan upravljanja bude dokument svih stanovnika Grada je ukoliko se omogući svakom Građaninu da se izjasni! Učinimo to putem Zbora Građana. Dođite, sudjelujte u raspravi i iznesite tri glavna problema ili prijedloga, vezana uz vaš život i upravljanje Gradom. Recite, kakav Grad imamo, kakav Grad trebamo te dajte vaše ideje i rješenja koja trebaju biti dio Plana upravljanja.

Pojedinačna izlaganja bit će ograničena na 2 minute po osobi, ne zbog isključivosti nego upravo kako bi svi mogli sudjelovati. Nakon što se iznesu svi problemi, prijedlozi i rješenja, zajedno ćemo glasati o pet najvažnijih točaka, koje će Gradski kotar Grad službeno poslati i dalje zagovarati prema gradskoj upravi i prema izrađivačima Plana upravljanja, kao točke koje moraju biti uključene kao prioriteti u ciljevima Plana upravljanja.

Građani, ne dajte da drugi govore u vaše ime i određuju što morate raditi i kakvom Gradu živjeti. Stoga dođite na Zbor Građana i neka se vaš glas čuje!

Vidimo se u srijedu, 22. 1. 2020., 18 sati, dvorana Ivana Pavla II., stoji u pozivu GK Grad.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube