VIJESTI
21.01.2020 u 13:08

ZIMA U OŠ "MARIN GETALDIĆ"
"Djeca nam u školi sjede u kaputima, grijanje ne radi već dva tjedna"

Nakon informacija koje smo primili od nekoliko roditelja o stanju u Osnovnoj školi Marina Getaldića (Centar) kako već dva tjedna ne radi grijanje u školi te da se djeca smrzavaju i na nastavi sjede u kaputima, nastojali smo provjeriti ove informacije i kod ravnateljice ove škole, Silvane Bjelovučić. Ujedno smo je upozorili i na nezadovoljstvo roditelja kvalitetom hrane koju djeca dobivaju u školi.


komentara  1

Nekoliko roditelja se požalilo kako im djeca sjede u jaknama u školskim klupama jer grijanje ne radi prema njihovim riječima, već dva tjedna. 

- Jako je ružno da nas nitko nije obavijestio. Mogli su barem poslati pisanu obavijest kada su vidjeli da se neće tako lako riješiti problem i da smo djecu mogli prikladno obući. Mogli smo možda i neku grijalicu donijeti mi iz doma ako treba, bar malo da im ugrije učionicu - kazala je jedna majka. 

- Nažalost moje dijete ima astmu, za nju je ovo prilično opasno. Borimo se već dva tjedna sa prehladom jer se u školi ne grije. Ako joj ne bude bolje nažalost povećavaju se lijekovi - kazala je druga majka. 

Sve ovo nastojali smo provjeriti kod ravnateljice škole Silvane Bjelovučić, prvo je kazala preko telefona kako je istina kako imaju neki problem s grijanjem te da se kvar otklanja, a kada smo upitali zašto o ovome problemu nisu obaviješteni roditelji željela je da joj pošaljemo pisanim putem upit, napravili smo i to, a ovo je njezin odgovor:

- Grijanje u Osnovnoj školi Marina Getaldića školska zgrada Centar radi, ali smanjenog kapaciteta budući se radi na otklanjanju kvara koji se pojavio. Nadamo se da će kvar biti otklonjen tijekom dana - bio je odgovor kojega smo primili od ravnateljice. Može li kraće? Što s prehranom?


E. JelićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube