LIFESTYLE
23.01.2020 u 09:02

Dubrovnik Escape Room nagrađuje čitatelje Dubrovnikneta povodom Feste sv. Vlaha

Povodom Feste svetog Vlaha Dubrovnik Escape Room daruje čitatelje Dubrovnikneta tematskom igrom "Tajna blaga Dubrovnika”, koja je inspirirana bogatom poviješću Republike. Festa svetog Vlaha slavi se  još od davne 972. godine (preko 1000 godina!) kad se, po legendi, Vlaho ukazao don Stojku i upozorio ga na namjere Mlećana da napadnu i osvoje Grad tijekom noći. Slijedom tog upozorenja Dubrovnik je obranjen, a sveti Vlaho je postao zaštitnik Republike.


komentara  0

U igri "Tajna blaga Dubrovnik" igrači otkrivaju crtice i zanimljivosti iz povijesti dok pokušavaju otkriti koje je to najveće blago Grada. Ova avanturistička igra rezultat je želje i entuzijazma mladog tima koji je osmislio  izazovan i zabavan način učenja o turista, ali i domaćih ljudi o dubrovačkoj povijesti i baštini.

Escape room je interaktivna igra koja uključuje zagonetke i mozgalice. U 60 minuta ekipa, sastavljena od dvoje do petero članova, treba riješiti zadatke, pronaći blago i pobjeći iz sobe. Za uspjeh je najvažnija suradnja između članova, dobra komunikacija i zajedničko rješavanje problema uz kreativnost, logičko razmišljanje i zapažanje. Escape room na zabavan način poboljšava suradnju i komunikaciju, kao i kvalitetu odnosa članova tima.

Kako bi sudjelovali u igri, u Facebook komentarima označite ekipu s kojom bi željeli igrati i napišite nam zašto baš vi želite igrati te podijelite članak. Najbolji komentar ćemo darovati, a dobitnika obavijestiti u roku od 7 dana.

Dubrovnik Escape Room se nalazi u Hladnici, na adresi Josipa Kosora 22. Otvoren je uz prehodno rezerviran termin od 10 ujutro do 10 navečer tijekom cijele godine. Za više informacija i rezervacije posjetite https://www.dubrovnikescaperoom.com/hr/  ili nazovite +385976442145.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube