VIJESTI
27.01.2020 u 19:15

Tko su dobitnici ovogodišnjih nagrada Grada Dubrovnika?

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, vijećnici su donijeli odluke o dodjeli godišnjih nagrada, koje će ove godine dobiti pet pojedinaca i jedan odjel s dubrovačkog Sveučilišta: Marijo Bukvić, Željan Konsuo, Cristian Pambianchi, Boris Njavro i Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku. Nagradu za životno djelo vijećnici su dodijelili Marinku Mikulandri. Prijedlog Odbora je da se "Nagrada Dubrovnika za životno djelo" - posthumno dodijeli Milu Kovaču.


komentara  0

- Ove godine smo imali težak posao, jer od niza kvalitetnih kandidata moramo odabrati najzaslužnije. Zahvaljujemo svima koji su se prijavili - kazao je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica koji je još dodao kako su odluke donesene većinom glasova.

- Milo Kovač je sudjelovao u Domovinskom ratu i sve ono što je ovjekovječio kroz povijest treba reći jedno veliko hvala. On je bio veliki profesionalac koji je fotografirao u ratu. Što se tiče Marinka Mikulandre, on je predsjednik Jedriličarskog kluba Orsan, dobitnik je najvećih priznanja u sportu – dodao je Potrebica.

Nagrade laureatima dodijelit će se na svečanoj sjednici Gradskog vijeća na Kandeloru, 2. veljače.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube