LIFESTYLE
29.01.2020 u 18:59

Film koji svi trebaju pogledati besplatno u kinu Visia

Međuvršnjačko nasilje tema je filma "Jel' ti žao?", koji je osvojio brojne filmske nagrade, a besplatna projekcija održat će se 30. siječnja s početkom u 17 sati. Iz udruge Sigurnost u prometu pozivaju sve građane, osobito mlade da dođu na dubrovačku premijeru.


komentara  0

Jochemu nije lako u školi. Maltretira ga Sanneina družina. Njihov razrednik Tino ne poduzima ništa jer je previše zaokupljen time da ispadne cool pred svojim razredom. To ide na živce Davidu, jednom od učenika, ali on se boji sam nešto poduzeti. Kad učitelj Tino priredi razrednu zabavu, pozove i bend čiji su članovi David, Youssef, Niels i Nienke. David nastoji zadiviti Veru, najzgodniju curu u razredu. No, kad se taj plan izjalovi, David pokušava pomoći Jochemu, kojeg zlostavljaju više nego ikad. Sljedećeg jutra, razrednik objavljuje da se Jochem nije vratio kući nakon zabave. 

Film govori o skupini učenika koji staju na stranu zlostavljanog kolege, a prikazuje se u sklopu kampanje protiv nasilja nad djecom i međuvršnjačkog nasilja "Nisi sam, ima nas još", koju provodi Udruga Sigurnost u prometu.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube