LIFESTYLE
20.08.2011 u 20:21

za sad je sve tajno, neslužbeno i anonimno
Zima dolazi u Dubrovnik

Druga sezona TV serije koja je u prvoj sezoni osvojila gledatelje diljem svijeta, najvjerojatnije će se snimati u Dubrovniku. Pod nazivom „Game of the Thrones" (Igra prijestolja), ekranizacija druge knjige romana Pjesma vatre i leda Georgea R. R. Martina, preselit će se na dubrovačke zidine. Za sada nema službenih potvrda, no na portalu, koji prati seriju winter-is-coming.net , jučer je objavljena „glasina", kako je Hrvatska, a posebno Dubrovnik sigurna lokacija snimanja. U isto vrijeme na nekim dubrovačkim radio stanicama objavljuje se poziv za audiciju za statiste. Pa iako se u pozivu ne spominje naziv serije, možemo pretpostaviti da nam Martinova Zima ipak stiže u Grad.

komentara  0

 

Već navedena stranica piše kako će se snimati u Dubrovniku, a pripreme počinju 28. kolovoza, dok bi snimanje trebalo početi 19 rujna i trajati 4 tjedna. Također pišu kako će „lokalna produkcijska kuća voditi snimanje u kojem će sudjelovati ponajviše domaći kadar".

Dubrovačke hotelske kuće također šute ko zalivene, no ne sumnjamo kako već imaju rezervacije za smještaj glavnih glumaca ove serije.

Danas je, među obavijestima, na lokalnoj radio stanici čitan i poziv na audiciju za statiste za snimanje TV serije. U obavijesti se nije reklo o kojoj se seriji radi, niti tko poziva na audiciju, no kad se sve neslužbene i nepotvrđene informacije slože nije teško zaključiti o čemu je riječ.

Audicija će se održati 23.kolovoza od 15 sati u prostorima bivše pošte na Pilama, na adresi Branitelja Dubrovnika 2. Za snimanje serije traže se bebe od 1 do 3 godine starosti, djevojčice i dječaci od 7 do 18 godina te žene i muškarci od 18 do 70 godina. Šuška se kako se traži oko 200 statista.

 


dubrovniknet team/K.F.Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube