VIJESTI
22.04.2014 u 10:55

VAŽNO JE ZNATI
Kako će se odvijati promet u Gradu 26. travnja, na Dan susreta katoličke mladeži?

Iz Gradske uprave je stigla obavijest o prometu u Gradu 26. travnja kada stiže 35.000 mladih, oko 7.000 gostiju s kruzera i oko 3.500 putnika koji stižu zračnim prijevozom.


komentara  17

1. U vrijeme održavanja Susreta katoličke mladeži u Gradu Dubrovniku dana 26. travnja 2014. vrijedit će zabrana prometovanja za sva vozila na području Grada Dubrovnika i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most Dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. Dalmatinske brigade sa državnom cestom D8, kao i na nerazvrstanoj cesti Komolac- Sustjepan u vremenu od 06:00 sati do 22:00 sata.

2. Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

3. Zbog potrebe smještaja većeg broja autobusa od 25. travnja 2014. do 27. travnja 2014. biti će zabranjeno parkiranje svim vozilima, osim autobusa sudionika Susreta na slijedećim ulicama: Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka), Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka), Ulica Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok - hotel Belvedere  i Ulica Miljenka Bratoša.

4. Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavati će Upravni odjel za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika.

5. Zahtjevi za izdavanje dozvola za prometovanje zaprimaju se u Upravnom odjelu za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno sa danom 25. travnja (petak) u 14:00 sati.

6. Na navedenim lokacijama postaviti će se privremena regulacija prometa pa molimo sve sudionike u prometu da se ponašaju sukladno postavljenoj regulaciji prometa, javljaju iz gradske uprave.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube