LIFESTYLE
12.12.2018 u 13:13

FOTO: Kupujmo od lokalnih proizvođača, omogućimo mladima da rade i žive u Gradu!

Bilo bi dobro da se odlučimo za kupovinu novogodišnjih poklona od malih proizvođača, iz dućana s rukotvorinama, od nezavisnih knjižara, od prijatelja/ica koji prave unikatne stvarčice, od ljudi u našoj okolini koji se opiru lošim stranama globalizacije. Kad bi napravili tako da naš novac stigne do običnih ljudi, kojima je on zaista potreban, a ne u budžet velikih međunarodnih firmi i podržali male proizvođače, njihova i naša Nova Godina bila bi sretnija - inicijativa je koju su podijelili brojni preko društvenih mreža, a da sve ne bi ostalo samo na lajkovima, jedan od naših prijedloga je da pođete u Craft & Stones butigu u Pustijerni. 


komentara  0

Priču o Peru i Leni vjerojatno ste već čuli, a njihova mala butiga jučer je opet otvorila svoja vrata. Pretpostavljamo da ste već vidjeli majice sa zabavnim natpisima kao što su "Nemoj me peglat", "Ne pilaj", "Pušti me stat", "Kenova koke"... a najnoviji hit je i "Majica za kućice". Radi se o pamučnim toplim majicama, a uza sve to možete iskombinirat i vunene kape s duhovitim porukama kao što je npr. "Nije zima koliko je hladno".  Svaki vizual je dostupan za printanje i na sivu (zimsku), bijelu (ljetnu) majicu i na platnene torbe.

Kamene stvari su uvijek dobar poklon, bez obzira na godišnje doba i prigodu. U Craft & stones butigi možete pronaći kamene mužare, anđele, razne kipiće, satove, daske za kidanje, pribor za sol i papar .... Možete pronaći i selekciju nakita.

Također Craft & Stones butiga osigurala je dovoljno ukrasnog papira i vrpci da upakiraju vaše poklone i tako još vam malo olakšavaju nadolazeću božićnu groznicu.

Zbog velikog interesa za majice bolje je da unaprijed napravite narudžbu preko facebooka Craft & Stones / instagrama @dubrovnik.with.love ili na telefon 0957214442 .... tako da ste sigurni da će vas dočekati u butigi kad stignete do nje. Pero i Lena svaki dan od 13 do 20 čekaju vas u Pustijerni, zavirite u njihovu butigu, sigurno ćete pronaći nešto zgodno za vaše najmilije. A Leni i Peru ćete omogućiti da "sanjaju svoj san" i to u našemu i njihovom Gradu.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube