VIJESTI
20.02.2013 u 12:32

predano 10980 potpisa
VIDEO: U Dubrovniku još uvijek živi slobodarski duh

Danas nešto prije podne Organizacijski odbor za referendum  građanske inicijative Srđ je naš predao je Gradskom vijeću 10 980 potpisa građana Dubrovnika za raspisivanje referenduma o golf resortu na Srđu."Oko 30% biračkog tijela grada Dubrovnika dalo je podršku referendumu. Time smo pokazali da u Dubrovniku još uvijek živi slobodarski duh, a  to je neprocjenjivo", kazala je novinarima Ivana Butigan, članica odbora.


komentara  7

Više od 200 volontera sudjelovalo je u kampanji i sakupljanju potpisa,a 2/3 kampanje realizirano je na volonterskoj bazi.

VIŠE O PREDAJI POTPISA MOŽE SE POGLEDATI U VIDEOPRILOGU OVDJE.

Marijela Marković zahvalila je svim volonterima te je čestitala građankama i građanima Dubrovnika što su prepoznali važnost vlastitog sudjelovanja u planiranju budućnosti Grada i razvoju demokracije u cijeloj državi.

Enes Čerimagić naglasio je kako je  s obzirom na zakonski okvir realno očekivati da će Gradsko vijeće  još u ovom sazivu donijeti odluku o raspisivanju referenduma.

Ivan Viđen naglasio je kako je ovo pravi trenutak da gradska vlast odgovori na mnoga otvorena pitanja o ovome projektu te omogući građanima da donesu najbolju odluku na referendumu.


K.FiorovićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube