SPORT
10.01.2015 u 12:18

protiv Galatasaraya bez Dobuda
Marko Bijač novi kapetan Juga

Marko Bijač novi je kapetan VK Jug Croatia osiguranja. Mladi vratar Juga  ističe: ''Takve su okolnosti da sam postao kapetan i od toga ne treba dizati veliku prašinu. Čeka nas vrlo težak raspored utakmica u drugom dijelu sezone i samo ako budemo svi zajedno od igrača preko trenera, članova Uprave i navijača možemo doći do željenog rezultata''.


komentara  0

Prva utakmica koju Jug igra već danas u 19 sati je s Vojvodinom gdje novi kapetan ne očekuje iznenađenja. Slijedi Galatasaray u srijedu. Sav prihod od ulaznica namijenjen je liječenju Pava Hadžije.

''Preko Pava Markovića smo na dnevnoj razini upoznati s onim što se događa s Pavom Hađijom. I ovim putem pozivam sve naše sugrađane da dođu i podrža akciju, ali ako budu spriječeni iz bilo kojeg razloga, neka pronađu načina kako se odazvati. Galatasaray? Težak zadatak. Nema nam Nikše koji je jako bitan za našu igru, ali bez obzira što nismo kompletni, želimo pobjedu koja nam je važna. Onaj Galatasaray s kojim smo igrali prije dvije godine nema nikakve veze s ovim danas. Oni su danas skup srpskih i crnogorskih reprezentativaca. Predvođeni Šćepanovićem i Mlađanom Janovićem, te centrima Nikićem i Vukčevićem zadat će probleme mnogima. Primorje je imalo velikih problema s njima u Istanbulu. Ne smijemo im dozvolit da se razigraju'', kaže mladi kapetan Juga.


dubrovniknet team/ VK JugFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube