CRNA KRONIKA
18.07.2019 u 11:50

POLICIJA I DALJE TRAGA ZA NAPADAČEM 22- godišnjim M.B. iz Mokošice

Policija i dalje intenzivno traga za dvojicom mladića koji su sinoć sudjelovali u pucnjavi, kojoj je prethodio verbalni sukob, a u kojoj je ranjen 28-godišnji dubrovački taksist Ante M. iz Stare Mokošice. Neslužbeno saznajemo kako je poznat identitet osobe koja je pucala iz pištolja manjeg kalibra te propucala ozlijeđenog s dva metka u dvije noge. Iz povjerljivih izvora riječ je o Mariju B. (22) također iz Mokošice. Identitet pomagača nije poznat.


komentara  2

Podsjetimo, sinoć oko 00:45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja. Ozlijeđen je 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju, a koji je trenutno stabilno.

Prema neslužbenim informacijama 28- godišnjeg Antuna M. ranio je 22- godišnji Mario B. također iz Mokošice za kojim se intezivno traga. Navodno je motiv ovog napada sukob između pripadnika različitih navijačkih skupina.  28- godišnjak je prema neslužbenim informacijama navijač Dinama dok su napadač i njegov pomagač navijači Hajduka.

Što se točno dogodilo i koji su motivi ove nesvakidašnje scene u Dubrovniku samo nekoliko metara od povijesne jezgre, pouzdano ćemo znati nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

U priopćenju iz PU dubrovačko-neretvanske stoji kako su se počinitelji odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. 

Pucnjava na Pločama, ozlijeđeni 28-godišnjak izvan životne opasnosti


dubrovniknet team/foto: ilustracija



Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY






Iz teme

DubrovnikTV.net












Kolumne







 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube