VIJESTI
13.08.2019 u 14:56

Ogorčena majka: potjerali su mi kćer s plaže na Kalamoti, pitam vas, dokad ovako?

Majka osmogodišnjakinje koju je zaposlenik osiguranja hotela u Donjem Čelu na Kalamoti potjerao s plaže gdje se igrala i gradila dvorac od pijeska ogorčeno pita: dokad ovako? Čak je u pijesku nacrtao i crtu razgraničenja koje joj je rekao da ne smije prijeći. U Hrvatskoj ne postoje zatvorene koncesije na pomorskom dobru! Zašto se to zaboravlja?


komentara  1

Majka je napisala:

Pišem Vam zbog groznog iskustva na kupalištu na Donjem Čelu na Kalamoti.

Došli smo s barkom na Kalamotu sa djetetom od 8 godina. Privezali smo se na rivu i pustili kćer da pravi dvorac od pijeska na plaži. Iza jedno po ure vratila sam se 30tak metara na barku da uzmemo vode.

Gledam dijete sa barke, i sad joj prilazi tip u uniformi, razgovara s njome i vodi je od dvorca negdje niz plažu. Onda stane s njome van dijela plaže gdje su ležaljke, rukom joj u zraku označi crtu na plaži, i pođe natrag u hotel. Ne znajući gdje mi je neki nepoznati čovjek vodi, trkom sam se vratila natrag, i vidim da je sad "iseljena" na dijelu plaže van ležaljki i već gradi novi dvorac.

"Dušo, što je bilo?"
"Došo je neki čovjek i rekao mi da ne smijem biti u onom dijelu plaže. Da je to tamo samo za goste. I onda me je doveo ođe, označio je crtu preko koje ja ne mogu prijeći"

Mala je bila metar od mora. Na javnoj plaži sa otvorenom koncesijom.

Radi se o stražaru hotela Sensimar, koji nakon što sam ga potražila i pitala zašto je potjerao dijete sa javne plaže mi je odgovorio da je to "dio za goste" jer su tamo "parovi", jer mu je "tako rečeno da radi".

Dokad ovako? Čak i na javne plaže na otocima, jedino mjesto gdje narod moze pobjeć po ovakvim vrućinama, ne možemo dovesti djecu da se igraju u pijesku? - zaključuje ogorčena majka.


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube