CRNA KRONIKA
24.08.2019 u 09:38

Privedeni osumnjičeni za pokušaj krijumčarenja 341.8 kilograma marihuane

Na ispitivanje u Državno odvjetništvo, priveden je danas oko 9:30 sati, Branimir Marinić (40), kojeg se sumnjiči da je 22. kolovoza, u popodnevnim satima u turističkom autobusu dubrovačkih registarskih oznaka, preko GP Karasovići pokušao prokrijumčariti 341.8 kilograma marihuane. Oko 11 sati na ispitivanje je privedena još jedna muška osoba, N.Č. (34), koja se dovodi u vezu s navedenim pokušajem krijumčarenja. 


komentara  0

Podsjetimo, dvoja se sumnjiči da je 22. kolovoza u popodnevnim satima na GP Karasovići, iz pravca Crne Gore pristupio turistički autobus dubrovačkih registracijskih oznaka, registriran na turističku agenciju iz Dubrovnika, koji je upravljao muškarac iz Dubrovnika. U autobusu nije bilo putnika. Vozačeva nervoza pobudila je sumnju policijskih službenika na granici. Naime, policajci su najprije primijetili 17 crnih putnih torbi.

Vozač im je kazao da prevozi opremu sportske momčadi iz Brazila koju je vozio u Crnu Goru. Nakon pretrage autobusa pronađene su još četiri torbe, a ukupno je pronađen 41 paket marihuane. Ukupno je zaplijenjen 341.8 kilogram opojne droge marihuane.

Inače, ovo je druga najveća zapljena droge na području PU dubrovačko-neretvanske. Vrijednost zaplijenjene marihuane procijenjena je na 5 milijuna kuna, dok se njena vrijednost na crnom tržištu procjenjuje na 15 milijuna kuna.


dubrovniknet team/ FOTO: Vedran JerinićFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube