CRNA KRONIKA
04.12.2019 u 14:20

PRIVOĐENJE: 23-godišnjak iz Mokošice priveden na ispitivanje zbog propucavanja taksista na Pločama

Na ispitivanje pred Državno odvjetništvo u Dubrovniku danas je priveden 23-godišnji mladić koji je u srpnju ove godine sudjelovao u pucnjavi na 28-godišnjeg taksista na predjelu Ploča iza Grada. Počinitelji su se nakon ovog događaja koji je zgrozio dubrovačku, ali i širu javnost, dali u bijeg, a ovaj 23-godišnjak je uhićen na području Neuma, 16. studenog na temelju međunarodne tjeralice. Do današnjeg izručenja nalazio se u istražnom centru u Neumu u susjednoj Bosni i Hercegovini. 


komentara  0

Podsjetimo, 18. srpnja, oko 00:45 sati, na predjelu Ploča, došlo je do pucnjave u kojoj je teško ozlijeđen 28-godišnjak. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički sukob dvojice muškaraca s ozlijeđenim, a počinitelji su nakon pucnjave pobjegli s mjesta događaja. Očevidom je u široj blizini mjesta događaja pronađeno odbačeno oružje kojim je počinjena pucnjava. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđen identitet osoba. Utvrđeno je da se radi o dvojici muškaraca u dobi od 23 godine, od kojih je jedan s područja Dubrovačko -neretvanske županije, a drugi s područja Zagreba. Oba počinitelja su kazneno prijavljena; jedan za kazneno djelo pokušaja ubojstva, a drugi za pomaganje u ubojstvu, ali su zbog bijega bili nedostupni policiji. Mladić s područja naše županije, točnije, iz Mokošice, danas je priveden dok se za drugim počiniteljem još uvijek traga. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube