LIFESTYLE
22.10.2019 u 13:46

Slatki razlog ranijeg iskrcaja kapetana Joza Glavića

Dubrovački kapetan Jozo Glavić nedavno je doživio jedan od blistavijih trenutaka u svom profesionalnom životu pomorca, ali se on zasigurno ne može mjeriti niti usporediti sa srećom koju je doživio jutros kada je postao još jedanput ocem - njegova supruga Emily na svijet je donijela malenu Gloriu Grace Glavić koja je svoje prvo fotografiranje dočekala u očevim rukama. Porođaj žene i dolazak prinove u obitelj bio je i slatkim razlogom zbog kojega je kap. Glavić dobio odobrenje svoje kompanije da se iskrca s broda prije isteka ugovora.


komentara  0

Kapetan Jozo Glavić je nedavno svojom vještinom fascinirao svijet nakon što je objavljena snimka kako kruzer kojim zapovjeda, širine 22,5 metara prolazi uskim Korintskim kanalom širokim svega 25 metara na površini mora. Kruzer Braemara tako je postao najveći brod koji je ikad prošao uskim Korintskim kanalom u Grčkoj, a dubrovački kapetan je potvrdio mišljenje da su hrvatski pomorci među najboljima na svijetu. 

Ne znamo koliko je taj njegov nedavni uspjeh utjecao na odluku njegove kompanije, ali kapetanu je odobreno ranije iskrcavanje s broda kojim zapovjeda da bi mu se omogućilo da bude nazočan porođaju svoje bebe koja je jutros došla na svijet.

I ne treba sumnjati kako mu je jutrošnji boravak u rađaoni dubrovačke bolnice bio draži, slađi i sretniji od svih trenutaka provedenih na komandnom mostu ijednog broda kojim je ikad upravljao. 


dubrovniknet teamFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube