POLITIKA
30.01.2020 u 08:53

Franković jedan od Plenkovićevih kandidata za mjesto potpredsjednika HDZ-a?

Ekipiraju se stožeri za unutarstranačku bitku u HDZ-u. Službena kampanja počinje 7. veljače, a s približavanjem tog datum sve su glasnije medijske špekulacije o osoba koje će u utrku za jednu od četiri čelne pozicije unutar stranke. Večernji list je tako jutros objavio novu špekulaciju. Naime. priča se da će Plenković kandidirati dubrovačkog gradonačelnika Mata Franković za jedno od četiri potpredsjednička mjesta. 


komentara  0

HDZ će izravno birati i četiri potpredsjednika, pri čemu će se voditi računa i o regionalnoj zastupljenosti. U tom kontekstu kao potencijalni kandidati uz podršku Plenkovićeve struje, uz Anušića, u igri su ministri Oleg Butković i Darko Horvat. Iz dalmatinske regije spominju se imena dvojice gradonačelnika, splitskog Andre Krstulovića Opare i dubrovačkog Mate Frankovića. Njih su dvojica snažno podržali Plenkovića za još jedan mandat na čelu stranke, no Opara na naše pozive i poruke jučer nije odgovarao, dok Franković govori kako se o tome još nije razgovaralo.

– Nisam imao konkretne razgovore na ovu temu s vodstvom stranke. Ako vodstvo HDZ-a smatra da mogu pomoći svojim angažmanom, voljan sam se angažirati – rekao je Franković.

Više pročitajte ovdje


dubrovniknet team/Izvor:Večernji.hrFiltriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Kolumne 

dubrovniktv.net


facebook  twitter  YouTube  YouTube